Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Nekateri piškotki so potrebni, da stran lahko nemoteno in funkcionalno deluje. Uporabljajo se pri logiranju, registraciji ali kakršnikoli interakciji s stranjo, ki presega zgolj ogled posamezne strani.

Delovni čas

9.00 - 16.00

Brezplačna poštnina

Pri naročilih nad  50€

100% vračilo denarja

30 dnevna garancija vrnitve denarja

Telefon: 070 993 393

Naroči sedaj !

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Kojko d.o.o., Slovenska cesta 60A, Mengeš, (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine  Palača Daril  so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakon o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT), Zakon o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Upravlja jo podjetje: 

Kojko d.o.o., Slovenska cesta 60A, Mengeš

TRR: SI56 6100 0000 4258 162 odprt pri Delavski Hranilnici d.d., Ljubljana

Matična številka: 6259782000

Davčna številka: 60563125

Zavezanec za DDV: ne

Osnovni kapital 7500,00 EUR

Številka registrskega vložka sodišča 2011/10274/10, Okrožno sodišče v Ljubljani

V skladu z 1. oddstavkom 94. člena ZDDV DDV ni obračunan.

Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini Palača razprodaj.

Kojko d.o.o., Slovenska cesta 60A, Mengeš in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletne trgovine Palača razprodaj urejata s temi splošnimi pogoji. Vsak uporabnik storitve spletne trgovine Palača razprodaj ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku ter ga dobi preko elektronske pošte. Uporabnik je s tem dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal samo on oziroma oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Plačilne metode

Plačilo po povzetju – Plačilo po povzetju je primerno v primeru, če želite da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu.

Plačilo na transakcijski račun podjetja Kojko d.o.o.

 

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v EUR. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri naročilu v spletni trgovini.

Veljavnost akcijske ponudbe

Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi in se lahko med seboj razlikujejo.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Pogodba se sklene v slovenskem jeziku. Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev v skladu s 43. členom ZVPot. Kupec lahko svojo odločitev sporoči pismeno (na naslov: Kojko d.o.o., Slovenska cesta 60A, Mengeš - za Palača razprodaj ) ali po elektronski pošti na na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prav tako se za pravočasno obvestilo šteje tudi neposredno vračilo izdelka brez predhodnega obvestila. Blago mora biti vrnjeno v tridesetih (30) dneh po sporočilu. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Potrošnik blaga ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus blaga v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Preizkušanje blaga, ki odstopa od navedenega, se šteje za uporabo blaga, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga. Kupec vrne blago na naslov: Kojko d.o.o., Slovenska cesta 60A, Mengeš. Ponudnik kupcu vrne celotno kupnino najkasneje v roku trideset (30) dni po prejemu blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Dobavni rok

Spletna prodajalna Palača Daril želi čim bolj ustreči željam vseh naših kupcev, zato vam kupljeno blago dostavimo na vaš naslov ali katerikoli drug naslov na območju republike Slovenije in tujine. Za dostavo skrbi Pošta Slovenije.

Za blago na zalogi je dobavni rok do 5 delovnih dni (običajno 2 dni), v kolikor pa blaga ni na zalogi, bo kupec o tem obveščen in tudi o predvidenem roku za dobavo.

Stroški pošiljanja

Strošek pošiljanja je odvisen od teže samih nakupljenih produktov in sicer:
3,00 € za pošiljke za težo do 250 g
4,00 € za pošiljke v za težo do med 250 g in 500g
5,00 € za pošiljke v za težo do med 500 g in 1000g
0,00 € (BREZPLAČNO) za vrednost nakupa nad 50,00 €

Strošek pošiljanja se obračuna za vsak nakup posebej. Če je pošiljka sestavljena iz večih delnih dobav, je strošek enkraten in sicer takšen, kot je bil izračunan ob nakupu.

Postopek naročanja

1. korak - v spletni trgovini izberete izdelke, ki jih želite kupiti. Ko ste zadovoljni z izbiro, kliknite Naprej
2. korak - v obrazec vpišete svoje osebne podatke ali podatke o podjetju, kontaktne podatke ter morebitna dodatna navodila. V primeru, da želite plačati po predračunu, nam to omenite med dodatnimi navodili.
3. korak - v tem koraku preverite vse izdelke, vaše podatke ter končni znesek naročila. V primeru, da najdete kakšno napako, se lahko vrnete nazaj v trgovino s pritiskom na gumb "Oglej si voziček" na vrhu strani in napako popravite. V primeru, da imate popustno kodo, jo vpišite v obrazec, spletni vmesnik bo izračunal ceno s popustom. Naročilo dokončno oddate s pritiskom na gumb "Potrdi naročilo"
4. korak - na e-poštni naslov, ki ste ga navedli med naročanjem, boste prejeli potrdilo o naročilu. Zaradi morebitnih zlorab si pridržujemo pravico, da naročilo še pred pošiljanjem preverimo po telefonu ali e-pošti. Naročilo lahko oddate tudi po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu 070 993 393. Arhiv s podatki o naročilih je na voljo na sedežu podjetja, vpogled omogočimo po želji.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004). Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani Spletne trgovine Palača razprodaj, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Komunikacija

Obvestila o mesečnih akcijah in reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil ter obvestil o mesečnih akcijah, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih internetnih straneh. Kljub temu, pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o eventualnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.  Blagovne znamke, objavljene na spletnih straneh Palača razprodaj so last njihovih lastnikov in so uporabljene zgolj v informativne namene.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po klasični pošti na naslov:

Spletna trgovina Palača razprodaj
Kojko d.o.o.
Slovenska cesta 60A
1234 Mengeš, Slovenija

Telefon: +386 70 993 393

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Prijava na E-novice

captcha